Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Uppesittarkväll!

Nu har vi haft uppesittarkväll med bingolotto hemma hoa syrran i Sävar och alla har nu lagt sig :) Jag vann inget, men pappa vann en nyårslott. Eller, mamma vann åt honom, för han jobbade inatt. Han kommer hit senare. 
  Idag är det julafton! Men jag ska sova innan vi firar den. Känns inte så juligt, inte ens snö ute. Men det blir nog mysigt ändå!

Så god jul och god natt!





4 advent!

Fjärde och sista advent... Den har till största delen spenderats hos min syster och hennes familj i Sävar. Vi har gjort pepparkakor och pysslat och busat och ätit middag, kakor och knäck :) Och så lite glögg.

Camilla hade en pysselkalender, små påsar med ett pyssel i per dag. Vi tog en var och pysslade. jag fick ett litet lejon ;) 

Nu ska jag äta lite frukt och se nåt avsnitt av modern family innan jag lägger mig!

Glad advent! 4 dagar till julafton :o 


Lite missemattmys.




Mjöligt värre...



Kisse döda låda.

Hola hopp!

God morgon alla morgonpigga och godnatt alla som ska sova en stund nu. Jag har fixat mina naglar jag. Vart faktiskt jättenöjd med denna simpla men coola räddningen jag gjorde. Hade målat alla naglar med ett guld-glittrick lack, men det har delvis lossnat och delvis plockats bort av mig. Då målade jag på med lite enkla, svarta detaljer! ;D






Tredje advent och lucia!

Idag är tredje advent kommen och, om jag inte har helt fel, även lucia. Under dagen har vi inte gjort så mycket, men på kvällen kom Jenny och Tony över ett par timmar och spelade, pratade och åt mitt-i-natten-hamburgare (jag åt pasta m quorn dock). Jag stoppade även in min nya hårddisk i datorn, så nu ska vi installera Windows på den och koppla in även min gamla hårddisk och sen ska jag spela :D Smetade också på ny kylpasta. Sjukt länge sen jag spelade på datorn nu ju!! Så det känns kul.

Pappa kom hit tidigare idag med post och en jättefin sån där klassisk julstake i trä som man har i fönstret, ville verkligen ha en sån här hemma, så det var också kul! 

På natten gick jag och Robin och tittade ut på stjärnfallen som skulle synas för jorden åkte genom något. Robin såg runt 8 stycken under dom ca 15 minuterna vi var ute. Jag såg något mindre. En jättetydlig!

Det har iallafall varit en helt okej dag! ;D





2 advent!

Nu är det andra advent och vi ser film, Sphere - farkosten. Trevlig advent allhopa!






Fruuuuukt ❤

Nu ska jag äta värsta frukt&bär-mixen medan mitt hår blir allt mer färgat! Testat min nya organiska hårfärg idag :D Den var minst sagt speciell. Kommer mer om den senare ;)


Annars har jag varit på ett möte i stan och hängt med Jenny idag^^ Hittade en fin tröja till Robin och en jultröja till mig :) Vi åt varsin svindyra men supergoda smoothie :D Även om den jag åt förra gången var ännu godare.


Vi var också på hamnis en stund, hade inte så mycket att göra där men träffade iallafall Oskar och Anders två sekunder :) När jag kom hem blev det en supersnabb tur tull djurmagazinet för att köpa hö, såg i sista sekund att Ebba hade slut. Sedan middag som älsklingen hade lagat :) Beställt en julklapp idag också^^ Hihi.
...Nä, nu vill jag äta frukt och bär, godnatt på er!


1 december!

Nu är årets sista månad precis inledd. Igår blev det  storstädning av Ebbas bur, båda våningarna. Sedan dumpade vi den ena våningen, som tyvärr blivit oanvänd, i förrådet... Så då fick vi bur med enkel våning. Ska köpa en annan bur så fort jag kan. Har också bytt ut hennes bottenmaterial från spån till halm. Känns bättre, då hon slipper andas in damm från spånet osv. Dessutom smutsar det ner mindre hemma och är lättare att byta hehe ;)
Senare idag blir det möte i stan följt av en titt in på djurmagazinet och sedan hamnis en stund för pyssel, förhoppningsvis med min bror :) 

Men nu lite fika av nåt slag och sedan i säng!