Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

1 mars!

Igår (ca. fyra timmar sedan) var det första mars. Redan! Snart börjar det ju bli vår.. Kanske. Det har iallafall börjat vara ljust längre på dagarna.
Gör inte mig något, skönt med ljusare dagar. Älskar solljus!
 
Inte hänt så mycket senaste månaden. Händer inte så mycket med något just nu, känner mig stressad och orklös. Vet inte riktigt vad som ska hända och vad planerna är och orkar inte fråga just nu eller ta reda på det heller. Men jag ska! Känner bara att det är svårt att ta tag i saker, finna motivation. Vänt dygnet igen (till att vara uppe mitt i natten som ni ser eftersom klockan snart är fyra på morgonen) och det är så svårt att vända rätt. Orkar inte, fast jag så gärna vill. Mycket jag inte orkar just nu, men jag försöker göra saker ändå. Speciellt då jag vet att det gör mig piggare och gladare. Vart och hjälpt Robins mamma litegrann att bygga möbler och möblera en lägenhet förra veckan... Idag storhandlade jag i princip allt djuren behöver denna månad haha. Det går iallafall bra med Kiwi, uppiggande och roligt att ha en lite misse här :3 Få skämma bort en till liten krabat!
 
Jag har "börjat" med körkortet också... Inte kommit så långt än, men gått handledarkurs och så vidare, så får börja övningsköra nu och så! ;D
Är väl dags att ta reda på vad nästa steg är :)
 
Igår (eller förrgår, eftersom klockan är efter tolv) hände det en kul grej. Jag kände jag mig lite nere, då stod jag i duschen och ba spolade varmt vatten från midjan och ner till fötterna. Hade t-shirt på mig. Då sa jag högt "jag vill ba lägga mig ner i vattnet!". Men klockan var så sent, så jag kände att jag kanske skulle försöka sova istället. Men Robin hade hört var jag sa och så kom han in och sa åt mig att lägga mig ner i badkaret.. Lite förundrad och gladare gjorde jag det. Och då tog han duschen och hällde vatten över mig! Då vart jag gladare igen, hahah! Sen sa han "får inte jag hoppa i eller?", då sa jag glatt "Juuo!" Så han hoppade i också, fullt påklädd!! Så satt vi och blockerade avloppet så vattnet fylldes nästan till kanten medan vi pratade en massa och sedan klev vi upp för att gå och lägga oss. Efter vi hängt upp alla blöta kläder såklart ;P
 
Ville bara dela med mig av det, för det var så mysigt och gjorde mig så glad! :')
Och så alla vet att ibland kan det vara bra med en liten Robin.
 
Men ja, det är lite upp och ner just nu, och jag travar på. Inga direkt dåligt nyheter, men mycket att tänka på. Tar dag för dag och sak för sak.
At the end of the day, finns det alltid något positivt att hitta tillbaka till, to keep me going! ♣
 
 
 
♥♥♥ Tänka sig att jag har haft denna sötnos i över 6 år! ♥♥♥