Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Mmmmm!

Inte så charmerande bild men jag har världens bästa pojkvän som åker och köper nattamat åt mig :D ♥ Var inte oroliga, åt kycklingsallad till middag hahah ;) Och har vart och åkt rollerblades över halva ersboda i det fina vädret :) så härligt.


Från idag


Fina kompis-grannkissen!

Fredagsmat! ;D

Fredagsmat - två minipizzor, massa sallad och saltgurka samt min nuvarande favoritdryck briska päroncider, muuuuums! 


Grönska!

Nu grönskar det verkligen på baksidan :D



Typiskt att man har massa skolarbete att fixa... Är ju något distraherande med det dina vädret ute haha! Samtidigt äre skönt att inte måste arbeta i dunklet :)

Luuunch!

Måste bara säga, fyf****n va gott med lunch! Våran egen köttfärssås ♥ Sen pastan är så himla god den med! 


Wow!

Wow säger jag bara. Helt knallblått på himlen! Hoppas det håller i sig ett tag!! ♥


Roollerblaaaaades yeah!

Årets första tur med rollerblades! ;D




Haha, så här såg världen ut med solglasögon;

Och så här ut utan;

Börjar ju bli riiiiktigt grönt och fint ute! Snart sommar alltså, inte långt bort nu ;) Solen ska bara se till att orka sig fram lite mer mellan dom gråa molnen, som idag! ;D

Vilken lördag!

Först kosläpp och maaaaassa glass från glassbonden - jordgubb, älgört, hjortron & kola, limesorbet, blåbär, citronkaka, viol, västerbottensost & päron, amaretto, körsbär, saffran... Suuuupergoda alltså! 

Sedan vidare till födelsedagsfika hos Johan i hans nya hus. Jättefint och mysigt var det faktiskt :) 

Nu ser vi den nyaste Godzilla och jag har just ätit lasagne, Robin kebabrulle och nu äter jag lite tårta som var kvar sen Robin fyllde år och myser lite. Sen ska vi nog spela en stund innan vi lägger oss! ♥



Hos Johan;



Robinbobin föller år!

Grattis ännu en gång min älskade!! ♥

Imorse fick han lite egenkombinerade blommor och choklad, även om han var så trött och selektrisktdirekt eftersom klockan bara var 6 ;)


Camilla gjorde.n igelkottstårta, eftersom Robin fick en annan sån när han fyllde 4!


The witcher III: Wild hunt, av sin mamma :)

Två fina fågeltjejer var jag och hämtade också!

Han fick också en jättefin skjorta, en handdamsugare, byxor, sockar, en skylt med "Rasta gärna hunden... Men inte här!" och en elektrisk fotfil samt ett kuvert med pengar :)

GRATTIS! Hoppas du hade en bra dag ;*


Inte ens en månad.

Nu är det inte ens en månad kvar till skolan slutar!! Slutar den 17e. Spännande och nervöst. Känns lite tråkigt också samtidigt som man kan va stolt! ;D

Lite orolig över hur man ska fortsätta efter, är fortfarande lite nervöst med social kontakt, så att säga. Sen vet man ju inte om man är redo att jobba än. Liksomt rent... Redo bara, kan inte förklara. Men ska börja titta på det inom kort också, har ju lite möjligheter nu! :D

Men nu sova! Praktiken börjar 7.00 och så blir det veterinärbesök för Ebba vid 10.30, äntligen fått en tid! :) Önska henne lycka till! ♥

Godnatt!

Blåsippa ute i backarna stå... Nu är det vår!

Hemma!


Hemåt igen!

Nu är vi på väg hemåt igen, vinkat av mamma, Oskar och Alice som skulle åka tåg hem och sagt hejdå till moster Kina. Nu ska vi andra, Viktor, Robin, Camilla, Signe och jag äta på Burger King. Premiär för mig!!

Hoppas det är gött då.


Sundsvall!

Långhelg och på väg till Sundsvall!


Det va grönt och blommigt i Övik;




Höga kusten-bron;








Heheh!

Jag satte blommor i håret ;D Somrigt. Imorgon ska jag förresten följa med familjen och hälsa på moster Kina! Robin ska också med ♥

Morgonen har tillbringats i växthuset, toppat blommor, flyttat om och packat pelargoner i lådor för säljning. Några av pelargonerna som hade ramlat ner satte jag i håret ;) Kollade också in skolan gigantiska och många gurkplantor! 











Rosa!

Lite färg i n annars gråa, kyliga, trötta dagen. 




Pelargonerna fortsätter i samma tema;

Mysigt ljus!

Hittade ett sånt där luftfräscharljus för några veckor sen. Jag bara älskar hur den luktar, vaniljigt och fruktigt, gillar hur mild den är och hur den sprider sig lätt över hela rummet. Sen ser den rätt frän ut i mörkret också! Den enda negativa är att glaset var väldigt smutsigt eller något, funderar på om man ska försöka tvätta det lite... Men väldigt trevligt iallafall! 



Kräm!

Vart lite avskräckt av hallonen så gjorde kräm av dom! 


Plättar!

Vadå eterrättsmiddag! Världsgoa gjutjärnsplättar!! Lite profsigt sådär upplagt också hihi. Om man nu vågar äta hallonen. (Och det vågade jag inte, får koka dom och göra nån soppa, kräm elr sås).



Nagelvård.

Galet hur mycket olika produkter det finns. För att inte tala om skönhetsprodukter. Eller bara nagelprodukter. Removers, nagelfilar, rengöring, "peeling", olja, nagelbandscreme, baslack, lack, toplack och säkert mer jag inte kommer på.

Har köpt mig ett par, som jag visade tidigare. Så sitter och har min egen lilla manikyrstund just nu. Började tänka på alla produkter osv. Nästan att man kan få lite dåligt samvete på något sätt, om ni förstår? Men känns lite kul ändå. Får se om man kan få nå finare naglar ;) Dom känns iallafall bättre haha! Ser väl. Hörs!  ;D




Puh!

Trött och tungt i skolan idag. Bluuh. Fick iallafall tårta av läraren som fyller år... :)


Sol!

Sol och klar himmel så långt jag kan se! Härligt ;D


Tjenare haha! ;)

Idag är det 8 månader sen jag började skolan och ca en och en halv månad kvar! Shit vad tiden går och vad duktig jag vart :o

Borsta tändeeeer.

Inte alla dom klär på sig en mysig tröja och går ut för att borsta tänderna på bron och höra musik ;) Nämen.. Kände att jag behövde luft efter all remover och allt nagellack :P Köpte för övrigt nagel"peeling", nagelolja och nagelbandskräm idag. Samt ett genomskinligt toplack. Ska se om naglarna blir nå längre/starkare eller om det bara är skitgrejer ;) Gjorde även lite chokladpudding och en smoothie för söndagsfilmen. Tidigare idag gjorde jag supermega gott dvitamin-iste av mitt rooibos med extra d-vitamin och smak av kokos, ananas, apelsin och rosor. Kokade det och stoppa i massa havtornshonung, lät det svalna och stoppa i ett par isbitar och citron ♥ Mums! Gosat lite med världens goaste grannkatta också. 





Igår hjälpte pappa mig att byta däck på cyckeln. Kul! Nu kan jag nästan ;) Har skamligt nog aldrig bytt cykeldäck förut, men nu vet jag! Vart en superfin himmel också.






Nu är det sängen som gäller! Godnatt ;)

Fredagsmys.

Körde på för fullt med popcorn, chips, lite godis, ostringar, froyo, ett par goda ostar och god dricka till tvfilm (Easy A)! :)


Första gången vi äter frozen yoghurt! Åt en med smak av mango och passionsfrukt, inte en sensation men ätbar. Var väldigt söt och fruktig ;) Samt väldigt isig.

Denna morgon var en lite orolig morgon.

Som rubriken säger. Idag när vi vaknade tyckte jag Ebba såg konstig ut på "bröstet", alltså på dröglappen. Såg som ihopsjunken ut på något sätt. Kände där lite och sen såg jag att hon var lite blodig där. Kollade mer noggrant och såg små sår överallt och att hon var helt kal där på ett område... Kollade i buren och fick bekräftat vad jag trodde. Hon hade bitit loss päls på sig själv :( Tycker det är konstigt, då hon får motion och har det rent osv. Men kanske nån annat som är fel.

Då det inte är akut än, så ska jag hålla uppsikt nu över helgen och hoppas hon inte gör det mer och sen blir det sjukan för henne så fort som möjligt, ska ringa direkt på måndag. Hon beter sig normalt iallafall, och det är ju skönt. Möjligtvis att hon är lite trött, men inte märkvärdigt. Får se vad dom säger...

Lilla bollen ♥

Glad första maj!