Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

1 advent!

Nu är det juletider igen och första advent. Spenderade eftermiddagen i Sävar på skyltsöndag, köpte lite juliga ljus och så. Sedan var vi hos Camilla där vi fick gofika - morotkaka, pepparkakor och glögg! Alice bjöd på teater och skuggteater, sedan vi lottade ut vem vi skulle ge paket, typ secret santa. Kvällen har mest bestått av mat, en skvätt sömn, film och godis. Träffade Jenny och Damon en tvärtis på kvällsprommis^^ och lyckades spräcka mobilskärmen idag. Trodde faktiskt ärligt inte att det skulle hända. Men efter lite mer än två år hände det :P Så nu blir det väl kanske en ny med nytt abonnemang. 

Börjar få in lite julkänsla trots all julstress som lätt kan bli :) ❤








Bluuue.

Blue Friday!


Snögubbaaaar!

Ikväll åt vi chickenfingers/nuggets med massa go sallad som innehöll avokado, gurka, tomater, paprika, ruccola, spenat... Linfröolja :P

Sedan spelade Robin lite medan jag tittade och efter det gick vi ut och byggde snögubbar :D
Jenny och Tony kom också och va med en stund^^

Sedan fikade jag lite och tog mig ett bad. Använda min hemmagjorda ansiktsmask av avokado, kiwi, linfröolja, olivolja och spirulina (alger). Nu är jag mjuk ;) Och så läste jag The Beach en stund innan jag klev upp. 

Nu har jag kvällsfikat lite och ska hoppa i säng. Ätit lite saffransbullar, så nu börjar det smått bli lite juligt ;) Är ju 1 december på tisdag! 
  Då får jag äntligen börja ha min superfina jultröja som mina fina vän Jenny gav mig ❤ Bestämde att börja använda den 1 december.
  Och så ska jag testa min ekologiska hårfärg! :D 













Fredag.

Tidigare idag var jag som sagt hos syrran (Camilla) och efter vi hade ätit mellis bakade vi en morotskaka! Den vart supergod, har bara ätit morotskaka ett fåtal gånger så det var uppskattat :D Medan den gräddades blev det lite nagellmålning för allihopa. Fick testa Camillas "rit"nagellack, den hade alltså smala penslar som man kunde rita med. Gick inte så bra för mig, men vädret till ära ritade jag snöflingor.

Yep, det har snöat jättemycket idaaaag :D
På kvällen när jag var hemma hos Robin igen åt vi lite middag med morotskaka som dessert ;)

Sedan somnade jag på soffan ett tag och nu ska jag äta nåt innan jag lägger mig :)







Alice lärde mig hur man gjorde gummibands-armband med händern, så gjorde ett av hårsnoddar ikväll när jag hade tråkigt ;) Ska ta ut den senare dock.


Snögubbe!

Årets första snögubbe! Och idag är jag hos Camilla och hänger. Hittills har vi ritat och fikat mellis! Jag är supertrött haha, somnade så sent inatt :P



Happy b-day to me!

Idag fyller jag 23. Vaknade av att min Robin kom med en bunt rosor ♥ Fick också en giftbag som hans mor lämnade med lite olika goodies :)

Till middag blev det salamipizza och till efterrätt bl.a. lite godis, nötter och dinosaursnacks ;) Å lite äppelmust och läsk.

Ser på Guardiand of the galaxy. Snart sängdags tror jag, sen möte imorgon! 
...Vart en mysig och lugn födelsedag :) Skönt. Godnatt!


Giftbagens innehåll.





Glutenfria havrekuddar!

Hur coolt? Glutenfria havrekuddar! 
Alltid velat ha. Inte så goda som jag vill att dom ska vara, haha, men absolut inget fel på dom och väldigt härliga att tugga på :)


Pumpor!

Min första karvning av pumpor ^^