Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Kisse.

Efter en sån här dag i stan från morgon till eftermiddag är det rätt mysigt med en kisse hemma som lugnar och värmer en medan man lyssnar på lite musik :)



Kollat synen idag! Behöver läsglasögon och dom är på väg. Ska också träna ögonen på att kolla i mitten så jag inte ser dubbelt på nära håll :P Alltså föra ett föremål närmare och längre från ögat så det lär sig att "inte se dubbelt". Kan faktiskt känna hur ögonen anstänger sig när jag övar xD

Idag fyller min bror Johannes och hans tjej Susanna år, så grattis på er! :) 

Nu ska jag vila här i soffan med kisse en stund tills Robin kommer tillbaka, eller börja laga middag på en stund om han är seg ;)

Kiwi!

Låt mig presenteraaaa... Kiwi!


Som nyss vilat i mitt knä och haft det mysigt. Hon har tidigare bott hos min bror, och senaste månaderna på ett annat ställe, men nu ska hon få bo här, hoppas att hon ska trivas och stanna länge! Även om det var väldigt konstigt med våran "långörade katt" (alltså Ebba kaninen), så går det nu bara bra mellan dom, bara inte Ebba kommer alltför nära :) Fåglarna är lite intressanta dock såklart, hehe!

Vart en liten tuff start med veterinärbesök och behandling mot hennes öronskabb, men hon verkar kommit över det. Hon har också fått klorna klippta :) Jättesnäll och lätt att klippa, så det är ju bra.

Hon är världens gulligaste lilla kisse. Följer med och kollar vad vi gör och pratar en massa och gosar. Så älskar hon att springa efter leksaker och hämtar dom till oss. Väldigt rolig :) Så vi hoppas på att hon kan va kvar! :D Speciellt då det vore kul att få skämma bort henne med kanske ett stort katträd eller så ;)








Gott nytt år!! 🎆

Gott nytt år allihopa! Redan 2016.. 1 januari. Mitt nyårsafton spenderade hos min mamma och pappa tillsammans med Robin och lillebror Viktor. Vi åt en god middag, fläskfilé och rösti, sedan såg vi lite på tv och åt små gosaker som korv, gravad lax (mmm!), ostar och kex - bland annat mammas hemmagjorda ostar - tomater, morötter och grönsaker, physalis och druvor... Vi smakade en öl som hette Jul mumma, det var en öl med smak av kardemumma.. Gläk, ingen höjdare, haha! Blev en del miner bland oss. Sedan smakade jag julöl istället och den va däremot helt okej iallafall ;)

Vid 12-slaget gick vi ut och skålade och kollade på raketer! Mysigt :) Efter det for vi in igen och så såg vi film och åt oss överfyllda av alla gosaker, haha. Kom hem först vid 5 nån gång på natten ;)

Tack för ett trevligt nyårsfirande! :D

Nyårsdagen sen, var ett äventyr i sig.. Men det, och julafton, får jag berätta mer om senare, för nu ska här sovas! Robin är redan i full gång med det ❤ Varit en tuff dag för honom!