Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Nyklippt!!

Idag klippte jag mig! ;D Blev lite kortare här fram och ännu kortare bak. Jättenöjd! Blir bättre och bättre på det här. Lite problem med luggen dock, som vanligt, vet aldrig vad jag ska göra med den. Väldigt nöjd ändå hihi. Robin va också duktig och finjusterade på baksidan ♥

Nu ska vi käka pizza och se Better call Saul.


Just det!

Pimpade mitt mobilskal till max idag också, med hjälp av mammas klistermärken, glitterlack och lim. Den var så tom nu när allt allt" hår " som var på den har ramlat av. Den vart såå fin ;)






Bästa mammadagen!

For hem till mamma direkt efter skolan. Där hemma åt vi middag, en jättegod stek, potatis och sås. Sedan gjorde vi en semla åt mig som jag tog med (med en kopp mjölk haha!) ner till deras lokal för gårdens pyssel- och fikaträff. Var jättemysigt, pratades, fikades, pysslades lite. Jag åt min semla och målade en bild av Ebba. Mamma pysslade lite med en kista. William kom också förbi och visade lite spel osv, hehe. Efter det gick mamma och jag hem och pratade lite och så. Träffade småbröderna med. ...Och tog med mig aftonbladet idag ;) Fick också en fin trädgårdstidning som mamma hade beställt åt mig :D Vart jag faktiskt jätteglad över :) 
Beställde också lite (än så länge hemlisar) från panduro, eftersom dom hade massa rea på vissa saker. Blir spännande att få se!  

Bara bra dag, nu bums i säng! 
Ska bli så skönt att sova! Godnatt! 





Mamaaaaa ooooooo!

Idag ska jag hem till mammaaaa! ;D 
Äta glutenfria semlor!! En sen fettisdag.
Hej hej! 

Varmt!

Det är ju sjukt varmt ute idag! Jag sitter mitt på ett stort snöfält ( äng ) och dricker lite dricka och solar ;D Det är som sommar med snö! Kanske inte rikigt, men det är verkligrn varmt och skönt iallafall! Förutom att det luktar något äckligt, blää, så är det trevligt. Haha! Nu kommer Robin och hämtar mig, vi ska gå in och fika lite :)




Vilken superdag det blev!

Alldeles perfekt dag! 
Först var jag på ett möte, och sedan kände jag att verkligen inte ville åka hem och sitta inne när det va så soligt och vårigt (fast det inte borde vara ens nästan vår än). Så gick runt på stan en stund och sen kom Jennyyyyy! :) Vi gick en promenad längs kajen och älven och dissade dom nya byggnaderna osv, hahah! I sol också! Vi gick på stan ett nån timme elr två, sen joina Tony också :) Jag följde med dom dit dom sku gå och sedan åkte vi bussen hem tillsammans :) Åt lite lunch med Robin och sedan åkte till mamma och pappa för att säga hej och tänkte se/hämta aftonbladet som jag va med i, hade ju inte sett den fysiska kopian. Glömde dock den när jag väl skulle hem, haha! Gav även pappa en liten present. Drack lite te och tittade på lite videor och sådär, sedan följde jag med pappa till affären och fick lite frukt och annat gott som till exempel sockerfri choklad och godis! :) Sedan skjutsade han hem mig och så åt Robin och jag middag. Nu chillar vi ba och ska väl spela något snart eller så! :) 
 
Tror jag ska duscha, for your information xD
Ha det bäst! Det har jag haft idag!
 
 
 
(Ja, plattor!)
 
 
 

Prov!

Idag hade vi prov i krukväxter! Tror jag tog allihopa! :D Hihi så glad! Kan vi inte få tillbaka det nuuu!? Aja. Lunch nu iaf. Idag blev det nyponsoppa och mackor, för den som undrar ;)


Glad alla𓹥♥ns dag! 
Haft en fin dag hittills med filmer, mys och godis :)
Snart blir det lite tv-spel med Robin! 




Så mycket kärlek!

Vet att jag visat nåt liknande förut och lär göra det igen, men hon är ju så söt när hon ligger helt utsträckt här bredvid oss. Tidigare idag låg hon bredvid bordsbenet och lutade huvudet mot det. 

Mitt hjärta smälter ju nästan ♥


Hon lyfte sig lite när jag börja ta kort men. Den här är fotad med mobil på en bild på min systemkamera. 

Här ser man också tydligt hennes dumma dröglapp, som inte vill fara bort! Har funderat på och fråga en veterinär om man kan/behöver göra något åt den...

Finaste, kaxigaste lilltjejen!

Fredag den 13e.

Det har varit en lyckosam 'otursdag' för mig! Haft ett prov som jag tycker gick bra. Fick sluta lite tidigare. Det var en fin och vårig dag, så fin att jag hoppade av två hållplatser före min och gick sisya biten hem. När jag kom hem hade Robin köpt bland annat ett roligt toaspån till Ebba som luktar citron! Han var också väldigt kärleksfull och kramig idag och så ritade vi på datorn tillsammans, haha! Nu ser vi på ett av mina favoritprogram, Djurakuten, och ska precis äta en överraskningsmiddag :) ♥ 


Åh vad härligt!

Åh va skönt med ledigt imorgon!! 
Ligger i pyjamaströja och filt och äter faktiskt lite godis! Dricker också vatten med aloe vera och smak av druvor. Galet fräsch dryck :)
 
Ska bara chilla nu ett tag i soffan och se på PeanutButterGamer och ProJared lira monster hunter m.m ;) Så jäkla härligt! 
 
För övrigt ringde Sveriges radio idag och ville intervjua för P1 - Studio ett! Angående hikikomori. Tackade såklart ja :)
På den här adressen kan ni höra det; http://sverigesradio.se/ Kändes såå nervöst, men det gick bra :)
 
Trevlig kväll allihopa! 
 
 
 

Blåst!

Blåst rejält igår och inatt! Grenar och kvistar äver hela gården.




Sol, läxor och chill.

Har varit en skön dag. Var soligt på dagen så jag promenerade till affären och köpte lite choklad, aloe vera dryck och nån proteindrink! Lite jobbigt sedan att sitta med läxa typ hela kvällen. Men hann iallafall mysa lite med Robin (och Ebba) på kvällen med goda mackor, choklad och tvspel! ;D 
En sen kväll blev det. Dags att sova nu dock!
 
Blåser som sjutton ute! Hela framsidan är fylld med små grenar som gått av från pilen. Stackars pil... 

Godnatt då!


Bilder från sista plattläggningen!

Fick testa lägga en bit gångväg. Vart inte så jämt som det borde blivit för stenarna var väldigt tuktade och ojämna, men tyckte det var fint ändå!







Fick en liten genomgång om skiffer. Jag hann inte testa fixa med dom men.

Sen fick vi lägga en bit kantsten. Snortunga! Flera hundra kg! Nämen... Säkert 80 iallafall.

Den här klämde man och lyfte dom med.

Sen bort med allt...!

Kult.



Oj,dator och långhelg!

Hmm, tror jag ska börja använda kategorierna så jag hittar vissa saker. Typ mat, mohaha ;)
 
Haha, känner mig nästan felplacerad vid datorn nu. Inte haft tid att sitta vid datorn nästan nånting alls senaste månaderna! Använt mobilen som "dator" när det behövs. Saknar det ju nästan :P Speciellt att spela GW2 men mamma! Blev ju inget kul i spelbloggen nu heller! Haha! ;) Jättelänge sedan jag visade något i den (även för att jag glömt). Måste ju göra det snart. När jag hinner spela igen! Nu är mamma hos Kina ett tag men, kanske hinner spela nästa helg om vi har tur!
 
 
Känner mig iallafall något mör i kroppen nu efter att läggande och isärplockande och kastande av plattor och stenar. Man är som borta nu både i skallen och kroppen... Men det känns bra! Ska visa bilder från idag om ett tag.
 
Har långhelg nu till på söndag. Ska bli så skönt ♥ 
Ska ta och fixa mina läxor riktigt flitigt idag och imorgon så jag kan slappna av i lugn och ro litegrann i helgen.
 
Har också ringt två samtal idag som jag behövde få gjort! Riktigt nöjd med det.
Nä, dags att rita några blommor till! 
 
:) 

Min pluggpompis.

Ebba är min pluggpompis en stund ikväll. Hon håller också på att byta päls, haha!


Ännu mer plattläggning!

Hej! Idag blev det mer plattläggning. Lagt en liten plattruta. Eller liten och liten, beror väl på hur man ser det ;) Största jag lagt iallafall. Kul :D Lär nog kännas imorgon, och då blir det mer! Skönt för kroppen. 

Markbyggnadshallen.

Platta till och jämna ut.

"Suga" fast plaplattor för lyftning och placering.  Fast jag tyckte det var lättare för hand faktiskt.

Såga till bitar.

Lägga ut plattor.

Fylla mellanrummen.


Klart! ;) Inte alla steg visade men. Fint va? :P



1 februari!

Då var det första februari igen. Och snön har satt rejäl fart. Knappt behövt skotta i vinter men idag var det ända upp en bit på dörren! Annars jobbar jag bara på med mina växter... Sjukt less nu 
:P Aja, inte mycke kvar. Tur det är kul att lära sig om växter och rita iallafall!  


Monstera!

Ritade en fin monstera idag! ;D Inte färglagd än men. 
Den har såna där öppningar/hål för att släppa genom vinden och inte gå av. Ganska coolt ändå hur dom håller på dessa växter...


Och Robin hittade nånting mystiskt under tv-bänken idag!