Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Mums!

En minifika hos mamma i solen! ;D


Reeegn!

Jääämarns vilket sommarregn! :D
Och blixtar och dunder!



Syns inte på bilden men det suuuperrrgnar ute! Tihih! Mysigt^^ Ska gå ut och se lite med Robin! ♥

I övrigt.

Idag har Robin och jag varit med heeeela familjen på namngivningsceremoni för min brorson Loke.
Vart en mysig liten tillställelse. Fick lyssna varför dom valt namnen han fick och sådär :) 
Sedan vart det jättegott fika och så. Vart även mycket utelek och spring med systerdöttrarna i regn och sol. 
Plask, plask! Sedan var vi och sällskapade på mammas altan till kvällen med mamma, pappa, Viktor och grannen William. Även grannarna mittemot va ute och tjoade lite. Nu är vi hemma igen, läst lite böcker, fått låna tecknar-böcker av Susanna (min brors flickvän), jättefina! Sedan har jag tagit en dusch och ska äta lite nattmat bestående av; bacon, steka kantareller, ägg och spenaaaaat :D Som Robin fixat åt mig ♥ Och så ska vi se lite gamegrumps. Sen får vi se om jag orkar spela lite eller om det börjar bli dags för sängen. Är rätt så trött iallafall, hehe...
Varit en bra dag iallafall! Får stoppa in nå bilder imorrn eller så...
 
Godnatt! ;*

Done!

Har fyttat över dom som vart fel nu, så dom finns en bit ner :)

Marshmallows!

Grilla marshmallows på Ersboda med nästan hela familjen! ^^


Typiskt..

Hahaha! Jag har råkat lägga in mina inlägg i fel blogg utan att märka det xD I min trädgårdsblogg. Ska flytta över dom snart ;) Tur Robin märkte och sa något!

Nu jäklar!

Nu jäklar vart det ljus! Och duggregn som smattrar mot markisen :)

Vilken dag det blev!

Frukost på baksidan i solen med Robin, sedan lite bus och tv tittande innan jag for till mamma. Robin kom hit och så åt vi middag här, kycklingnuggets med ris och sallad. Sedan kollade vi på solnedgången tillsammans, och Robin och jag studsade studsmatta. Och blev lite sommarduggregn också, som vi stod i. Sedan åkte Robin hem, skulle bl.a. ta in nå grejer som hans mamma lämnat.Nu sitter jag på mammas framsida och ska dricka te i halvmörkret. Hur skönt som helst! Skön temperatur, mysig kvällsljus, luktar gott efter regnet, lite tända ljuslyktor och så mamma bredvid mig :) Blev en riktig myskväll. Snart bär det av hem till Robin för att sova sova.
Jag i mitt hörn, mamma tog bild! :}

God morgon!

Då var det dags igen, en halvtrött Mikka på väg till Forslunda ;) Får se vad denna dagen har att erbjuda. Tjejorna jag hängde runt med har gått på semester, så det blir spännande att se vad som ska hittas på idag!

Heheh!

Fin trädgårdsarbets-utstyrsel ;)



Nu blire omplantering av våra hemmaväxter och snart stor uppdatering på min växtavdelning ;)

Tjolahopp!

Har lunch och har tråkigt. Eller ja, inte jättetråkigt, men är sysslolös iallafall. Idag har jag iallafall mest kupat potatis. Ganska kul att va duktig, blir riktigt fint. Är faktiskt lite krävande, ganska stor area. Känns bra i kroppen. Hälften kvar dock, så får se hur det går. Går nog bra... Bara skönt att få slita lite. Då somnar jag inte heller ;)






Dagens lunch;


Jättegod kvarg, eller ja, är passionsfruktpuré- och juice i botten, är väl det som är det goda hahah! Och så ett par mackor!

Nu ska jag bara chilla ett tag ingen jag fortsätter med potatisen :)




Hej hopp hallå!

På väg hem från Forslunda. Hungrig som tuuuusan. Varit duktig idag och snurrat gurkplantor :} Nu hemåt och äta lite spenatsoppa med älsklingen ♥ Trött!





Är utan piercingar idag, märkte det just. Kändes konstigt när jag tänkte ta tag i en av läppringarna. Jaja blir åksjuk nu, hörs!

Morötter!

Idag börjar jag dagen med att så morötter! ;)


Ja just det ja.

Robin påpekade att jag skrivit konstigt. Har ju faktiskt glömt att säga en sak. Så ursäkta om det uppstått förvirringar hehe. Nämen seriöst...

Börjat typ "praktisera" på forslunda, som är en skola jag eventuellt ska gå på nu i höst. Dom har utbildningar både inom djur och natur. Dom har en bondgård, ett smådjurshus och reptilhus nånstans pch så växthus anläggning och sådär. Jobbar i växthuset och på gården där just nu ett par veckor. Både för att försöka se om jag kan fixa dygnet, ha något att göra och se ifall skolan där är något för mig.

Så nu vet ni det ;)


Monster Hunter!

Monster Hunter time och kamomillte innan läggdags!










Phew!

Nu är jag lire slut. Varmt och kvavt i växthuset, även om jag börjar vänja mig nu efter ett par timmar ;) Still hot though. och klibbigt av fukten..


Start..


Sopa ihop..


Lasta på..


Köra ut..


Tömma..


Och så tillbax...

Nu vet ni! Snart slut för idag, skönt! Hem och ta en dusch och äta en god middag ♥

Nooo!

Hej igen! Missade bussen precis.. Såg den åka rakt förbi mig när jag stigit av första bussen x) Jaja. Får vänta nån timme på nästa buss..


Godmorgon Sverige!

Inte mycket liv så här tidigt på morgonen, men det börjar bli mer! Väntar på bussen till stan och vidare mot forslunda. Inte så fruktansvärt trött än, men vi ser väl senare ;)


Forslunda.

På Forslunda igen i solen! Sååå skönt idag :) Lunchrast, sitter i solen jag och ba njuuter just nu. ^^ Skulle bara haft nå solglasögon nästan, haha.


Lunch!

Lunchrast, sjukt vaarmt (dock lite skönt) och mitt öga är svullet efter den där jäkla bromsen bet mig precis vid ögat ><

Jämarns vilken sommar det blev helt plötsligt ;)

Yaay!

Me babe is finally next to me in our bed ♥


Aaah!

Aaaah, jag hör Robin!!! ♥♥ Jag står i duschen... :s

Ojdå!

Vart inte så mycket skrivande denna vecka som jag hade tänkt, hahah! Som vanligt.
Men varit ganska fullt upp och sådär, gjort mycket mer än väntat. Hade gjort en lista över saker att göra, så jag inte skulle sitta och deppa eller nåt, men har bara gjort någon enstaka grej på den haha.
 
Och nu är dom på väg heeeeeeeeem, står enligt gps'en att dom är här redan vid tolv, men blir säkert senare, dom vill nog stanna och så.
Men nu är min babe snart hääääääär :D Jag blir ju jättenervös nu ><
Kommer inte kunna sova nu heller, haha xD
 
Men måste, så jag vänjer mig. För börjar hända saker nu ;) 
Ska berätta lite mer om det sen när jag tänkt över saker och pratat med Robin, familjen osv. :)
 
Nä, nu vart jag jättenervös. Åh!
 
Jaja, lite bilder från veckan så länge!
 
 
 
 
 
Och nu ska jag göra som Donna, lägga mig i sängen och sova!
 
Skrev till Robin;
"Nu säger Donna ifrån iallafall, gick in i sovrummet, sen ut igen och kolla på mig, då gick jag mot henne och hon ledde mig in i sovrummet och så lyfte jag upp henne, då la hon sig direkt x) Hon vet vart man sover haha xD Seriöst tillochmed."
 
Så hon vet att det är sovdags, så ska joina henne efter ett snabbt kvällsfika.
 
Godnatt!

Saknar dig :)

Bara för jag saknar dig inatt med ♥ Men jag får iallafall sova i en varm, skön säng istället för en bil. Mahaha! Och med en snark-Donna.



Haft en rolig dag ändå med familjen igen! Tänkte skriva om både måndag och tisdag senare "idag" (eftersom det är efter tolv) ;) Men nu sovadags och imorgon hiki-möte.

Natti natt!

Stan!

På väg på ett möte! Varmt idag...! Trött är jag också^^


Pompis!

Tur man har en pompis här när killen är och reser till Berlin! För det är så weird att lägga sig utan honom. Så ovant och jobbigt >< ...Och lite läskigt.
Saknar dig redan så mycket Robin, fast du åkte igår! ♥ Men glad att du och dom andra får lite semester :')



Tur jag haft min familj till sällskap idag! Berättar mer om det imorgon, för nu måste jag sova så jag orkar ha möte senare. Ska ändå bli skönt dock att få sova xD Godnatt!