Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Valbooorg!

Halluuu! Robin och jag är hos Vikki och valborgar lite med henne. Vi sitter och hör musik i varsina hörlurar haha! Robin har kul här brevid med hennes farsa och brorsa ;) Hejhopp!




Valborg like a boss nr 4 tror jag nu! Tradition snart ♥

Man äter också med ögonen.

Smoothie av äpple, päron och hallon med lite frön och en hint av mynta :) Älskar att göra olika smoothies och mixer. Gott te med D-vitamin passar också en sån här kylig och mulen dag.

Och en hög med ost! ♥



Chips!

Chips-provning, haha!


Nolia trädgårdsmässa.

Idag har jag varit på Nolia trädgårdsmässan med mamma, Camilla, Patrik, Signe och Alice. Åt jättegod glass från Glassbonden! Sjukt god. Tog blåbär, jordgubbe och vanilj, jättegoda ♥ Typ bästa glassen.


Sen hittade mamma och jag en hörna med bara havtorn-produkter! Sylt, marmelad, gele, pulver, honung, saft, godis, lotions och cerat, energidrycker, te... Jag som älskar havtorn. Köpte två teer, honung smaksatt med havtorn och läppcerat. Hittade också en hörna som sålde chips med smak av lakrits, rotfruktchips och vildpotatischips m.m. Hette "Larssons" hihi. (Som min pappa kallas). Inte smakat än. Honungen med havtorn dock... Åååh så galet god! 


Rooibos med havtorn (Och annat gott).

Grönt te med havtorn (och annat gott).

Chipsen.

På kvällen vart det pizza! :) 

Nu ser vi på lite film innan läggdags. Ser på Ride along. Shit va jag har ont i kroppen efter att ha dansat dansmatta som en tok igår... Nacken orkar inte hålla upp sig. Hahah! 

Nä, nu film en stund. Godnatt! ☺


Kinamat.

Idag har vi packat saker från skolan och ställt upp dom i Nolia-hallarna inför helgens Noliamässa. Trädgårdsmässan. Sedan gick jag därifrån till stan och hörde med Jenny om hon ville käka med mig och det ville hon ♥ Så vi åt kinamatslunch! Sjuuukt gott :D Efterrätt med glass och cocktailfrukt. Mmmm...! 

Sedan gick vi på stan en stund. Jenny visade mig nya Utopia. Fett stort! Och galet snygga toaletter, som spolade automatiskt xD

Jag hittade söta örngott som jag vart kära i! Hihi. Fanns också handdukar av olika slag. Köpte också ett billigt linne i ljust grönvit-grå aktig färg. Bra dag! Till middag blev det stekt ris med en god röra till som Robin tillagade :*

Nu är jag dyngtrött och tittar när Robin spelar tvspel. 




Linnet.

Mikkas svartsmoothie.

Jag presenterar Mikkas svartsmoothie;



Utomhus.

Våens första utedag för hela högen! 
 
 
 
Idag Robin mig vid myrorna efter skolan. Vi fikade lite och så tittade vi en stund inne på myrorna innan vi gick hem i solen. Jag kunde ha bara t-shirt på vägen hem idag!
 
Jätteskönt. Tog ut djuren ett par timmar också, fåglarna har fått sig en dusch med sprayflaskan. Uppskattat! Nisse skulle vara ända fram vid sprutan och ha sig.
 
Annars har jag haft teoriprov röjsåg nr 2 idag och det klarade jag hur bra som helst! :D Har också vart upp i stegar och klippt träd. Nu ska jag göra lite chokladpudding och damsuga.
 
 Härlig dag ♥ Trött!
 

Oj!

Titta vad jag hittade. Fem stycken bin såg jag också.



Grönska!

Börjar komma lite grönt på sina håll! :D






God morgon!

Sitter på bussen på väg till skolan. Det är verkligen vårigt idag! Fortfarande grått och dött ute bland buskar och träd, men ändå sådär vårmysigt. Soligt och det blir varmare för varje dag. Redan varit minst 25 grader i solen flera gånger. Idag är det en solog och härlig morgon. 

Hoppas det håller i sig. Nu på morgonen är det teoriprov nummer två med röjsågen. Önskamig lycka till! ;) 


Helloe!

Hej! Idag cyklade Robin och jag hem till mamma och bjöd familjen på söndagsvåfflor.
Det vart rök, brandvarnare och svarta våfflor, men dom var jättegoda! :) 
 

 
Var jättevarmt och soligt ute idag! Jättefint. Här är några fina bilder från igår kväll då det vart riktigt soligt efter en dystert grå dag, då Robin och jag tog en cykeltur i solen :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi stötte på ett par gräsänder.
 
Lite uppdatering.. 
Jag har planterat lite krasse igår, som redan börjat komma upp;
 
 
Sen har jag haft praktiskt prov i röjsågning, och det var samtidigt första gången jag provade såga... Haha! Men det gick jättebra ändå, lite fel gjorde jag ju men jag klarade det ;) Supernöjd med mig själv. Bara teorin kvar!
 
Har också fått ympa träd i skolan :) Kan visa det för sig sen.
Har dragit hem en del nya växter från skolan som jag ska visa snart! 
 
På baksidan är det vår nu, hihi, det har kommit fram lite gräslök och liljetoppar;
 
 
 
Har också gjort egen musli, råkade bränna nötterna när jag skulle rosta dom men den går att äta ändå ;) 
 
 
Annars har vi just sett film, Walk of shame, den var faktiskt ganska underhållande att se på!
Nu är vi väl på väg i säng snart :) Ska bli skönt att sova. Ska bara äta lite flingor och nå te tror jag. 
 
Ebba är typ världens sötaste! Hon springer runt och ibland så 'tjoho' så flyger hon upp bredvid en i soffan, så man kan passa på att gosa lite innan hon tjoar vidare ;) Hon har förresten tagit sig till övervåningen i sin nya bur, och en gång har jag sett henne gå ner också, woho! Snart har hon nog lärt sig att gå både upp och ner problemfritt. Bästis-Ebbis.
 
Godnatt på er! ♥

Myskissar.

På varsin köksstol!



Fredagsmat!

Wihoo! Idag fick jag hamburgare och tjocka jäkla pommer av Robin till middag :D Med min favo-burgar-sås McFeast. Och även bearnaise. Han hade också med sig en milkshake ♥ Gött!

Är inte så förtjust i burgare, men idag var jag sugen och den gick ner fort! Proppmätt... Milkshaken är god den med, men har inte mycket plats över till den xD

Annars är jag rätt stressad över skolan just nu. Ena uppgiften jag ska göra känns för stor för mig just nu... Får nån slags prestationsångest. Orkar inte ens börja, men det ska lämnas in nästa vecka tror jag. GAH! 

Men igår var en bra dag. Efter lunch kom kissekattorna hit och några timmar eftet det for jag till mamma och pappa. Pappa visade mig lite röjsåg och vi testade starta den och hänga fast den och gasa runt och sådär. Att trimmern flög iväg var inte så bra, den som använt den sist hade typ inte skruvat åt den helt. Tur det inte var en sågklinga på just då utan bara grästrimmern :P Det var kul! Efter det åt jag middag hos dom och sedan följde jag pappa på coop och testade scannern ned mitt nya coopkort 
:D Kul! Hemma igen vart det mest mys och slapp :) Lite kissegos ♥ När jag vaknade idag hade jag en Robin på ena sidan och två katter på andra. Så mysigt! Nu tänkte vi testa om dom ville gå ut lite :)


Hihi!

Idag har vi sova-över gäster! :D Syrrans kissekatter Puzzel och Yatzy. Goaste :)


Hihi!




Myslunch.

Passar på när Robin är ute vettni ;) Hehe.




Shopping med mamma.

Idag följde Robin och jag med mamma och pappa skulle handla. Mamma skulle på H&M så följde med dit. Hittade faktiskt två par jeans som jag gilla! Inte köpt nya jeans på åratal :P Haha, aldrig varit nån jeanstjej men nu har jag hittat två par som var både fina och sköna. Sedan åt vi alla en korv var på biltema innan vi åkte hem ;) Pappa köpte något där inne också. 
 
Haha vet aldrig hur jag ska stå på bilder, 
men här är mina svarta jeans och vit-rosa tröja.
 
Närmare på tröjan.
 
Mina gråbruna(?) jeans, eller vad det är för färg. Syns inte på bilden exakt vad dom är för färg heller.
 
Robin hjälpte mig lite xD Men här är min mya skjorta! Syns inte heller riktigt rätt färg men. 
 
Här syns färgen liiite bättre. Den är mörkgrön iallafall.
 
Och så köpte jag en röd och en svart bh. Fick också ett litet paket med mina nya piercingar som jag beställde för några dagar se! sen :D Men nu är det dags att sova! 
 
Imorgon väntar nya äventyr. Godnatt!

Frukt!

Såg ba så gött ut, så vill visa min epic fruktskål! :D Dom små citrusarna där nere, en aning till höger, är kumquats. Så himla goda, testa! ;) Man kan äta dom med skalet sägs det, men jag skalar dom och äter hela.


Har också en kokosnöt ssom jag ska göra något kul med! Hahah. Typ aldrig köpt en "egen" kokosnöt tror jag xD


April april!

Typ sent ute... Glömde skriva igen på kvällen som jag hade tänkt haha! 
Men jag har inte hoppat av skolan, det var försök till aprilskämt haha ;D Välkommen april!

Idag har Robin och jah varit på Lokes 1-årskalas! Det var trevligt, han har blivit så stor nu :) Kan gå och allt!
 
Efter kalaset for Robin och jag med pappa på NetOnNet, tänkte köpa nå ssd-hårdisk, men vart besviken på att dom rymde så lite xD Men ska köpa en ändå, senare nån gång. Vart iallafall en badrumsvåg, äntligen, och lite handsprit. 

Annat ointressant elr intressant som hänt är att jag har ätit min första "wrap";

Jag har kollat mina sticklingar i skolan;

Vinbärssticklingarna jag satte den 17/3,

såg ut så här den 1/4. 

Och krusbären;

Såg ut såhär;

Och jag satte äppelkärnor som skulle kallstratifieras (kylas) i fyra veckor. Dom togs ut i växthuset vecka 11, kom upp några dagar senare och den 17/3 såg dom ut så här;

och såhär den 1/4!

Hihi! Mini-äppelträd :D Så kul! 

Sen så har Ebba fått en ny bur, hon förstår inte riktigt hur man tar sig upp och ner än, men den är iallafall mycket större och roligare än den hon hade! :)♥



Det var väl en liten uppdatering vad som händer och ikväll blir det en till wrap, sen bara ta det lugnt, spela tvspel och kanske se nån film :) Sen har jag påsklov en vecka. Blir förhoppningsvis mycket skoljobb ändå, har saker som ska va klart snart. Svåra saker :( Typ för svåra... Men jag gör mitt bästa. Ska också ha teoriprov (del 2, haft del 1 som jag klarade) samt praktiskt prov på röjsåg efter lovet nån gång. Får se hur det går! ^^

Nä, ska äta nu! Glad påsk! ;)



Jag har hoppat av skolan nu!

Tänkte att det var ju lika bra, när det ändå är så kort tid kvar och så. Hörs!

Här är en bild från häromdagen, vi alla hade varsin plats i soffan och tittade på tv ;)