Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Sommarnatt.

Älskar såna här mörka, svala och fuktiga sommarnätter.
Det är lite drygt att man blir så klibbig, men dom ger mig en harmonisk känsla.
En känsla av sommar, av minnen, av... Mysighet, helt enkelt.
 
Vill ba sitta ute med tända ljus eller ta en promenad, prata, mysa...
 

Supersommar.

Jag skrev just ett halvlångt inlägg, men lyckades ta bort allt. Yay... 
Så det kommer inte bli så långt nu, hehe. Men skrev att jag inte orkat skriva så mycket i bloggen, för jag förstår inte riktigt appen sen den uppdaterades (ska dock testa snart igen) och att jag är lat. På kvällen vill jag oftast helst ba ta det lugnt och på dagen orkar jag inte sitta med mobilen och skriva. Finner aldrig ron heller hahah. Sedan är det jobbigt att föra över vissa bilder jag vill visa, typ dom från kameran. 
 
Men jag kan berätta att jag blivit moster igen till en jättesöt liten tjej vid namn Henny :) ♥ Hon blir en månad idag! Grattis hihi. Och faktiskt, tror jag att jag glömt säga att jag är faster nu också, åt två jättefina pojkar, Loke och Freyr!^^ Men det är lite längre tillbaka *skäms* hehe :) Freyr är ju redan snart 1 år, och Loke 2.
 
Sen så har jag klippt av mig håret igen! :D  Men nu har det växt litegrann.. Är ju snart 2 månader sedan. Jag och Oskar for tillsammans och klippte oss korthåriga! Jätteskönt :D Vart väldigt nöjd. Lite svårt att "styla" det, men det är okej! Ska testa en lite annorlunda klippning nästa gång.
 
 OBS! Bilder från Klippstugan Mariedals Instagram - Klippstugan :)
Jag före & efter.
Oskar före & efter.
 
Annars har det hänt lite dittan och dattan. Det har det har blivit en del badande, promenerande och cyklande, varit på 4H-gården, grillat... Träffat en massa söta små och stora djur Camillas kompis.
Vill verkligen ha en gris alltså!
 
Efter en massa regn och ruskt har det äntligen varit massa riktiga sommardagar. Nästan lite för mycket sommar, man orkar knappt göra något, inte ens jag som älskar sommarn. Haha!
 
Har också blivit en heeeeeeel del film och serier och maaaaaaassa onyttigheter. Hehehehe ;D 
Robin har satt upp ett litet hemmagjort "skrivbord" åt mig i vardagsrummet så jag kan sitta vid datorn med honom. Men blir ändå lite av det, haha... Vill spela men orkar sällan, eller gör annat. 
 
Jag har varit i Raggsjö igen med pappa och Oskar. Jag klippte gräs med röjsågen, det va kul ;D
 
Pappas bild.
 
Kiwi, katten som flyttat hit, är ute i koppel nu nästan varje dag utan problem :) Det tycker hon är kul. Hon till och med kommer ofta om man visar henne kopplet och ropar, hihi. Ibland sitter hon bara med oss på baksidan och tittar. Ibland går vi på promenader, korta som långa. Andra människor är väldigt läskiga fortfarande, så det är lite svårt om dom går för nära henne, men annars går det bra^^.
 
 
Just det! Jag har testat köra med pappa också :D Det gick mycket bättre än jag trodde! Men nog är det lite svårt med kopplingen och så vidare ;) Men nog ska jag klara det här så småningom.
 
Jag har vart hundvakt några gånger åt en jättegullig hund, Jacob. Syrran såg en annons om någon som ville ha hundvaktshjälp och jag nappade. Det är kul att få rå om en hund, även om bara ibland^^
 
Vad gäller litte Ebbabebba, så är hon möjligtvis väldigt sjuk, så vi får se hur länge hon blir kvar bland oss. Men jag är rätt säker på att det inte blir så himla länge till, tyvärr... Men det tar vi då. Får njuta av tiden nu!
Mitt lilla morriga hjärta ♥
  
Haha, det här vart mycket längre än jag trodde. Men nu ska jag äta något och se lite film. Kanske gå ut på en nattpromenad med Kiwi^^ Hon brukar gilla att vara ute på natten. Då går hon långt. Kanske svalt?
...Och lite folk, hehe.