Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

1:a advent!

Idag är det första advent och jag har tänt vår första adventstake! :D
Hittade en gammal stake på Kupan i Sävar när vi va på skyltsöndag, och lite annat småkrafs. T.ex några juldukar. Fick också ett fint kanelljus av Robin idag som vi tänt. Så nu känns det riktigt juligt och glatt :D
Efter skyltis for vi hem till syrran och drack glögg och käka pepparkakor!
Sen åkte jag med hem till mamma och målade och pysslade ihop en ny stake av den gamla. Vart jättefin! (Visar mer bilder sen).






Skitmysigt! :D Iiiiih. Kul! Nu ser vi Love actually också och fikar lite i ljusskenet innan vi ska sova! Riktigt bra dag.

Kram och godnatt!

Deg.

Jääämarns va degen har jäst!
Tog tyvärr ingen bild innan men har nog växt mer än dubbelt!


Köksaktivitet.

Jag bakar och Robin lagar lasagne!




Mmm!!



Kolla min sörja! :D
Haha nämen, det är lasagne som min fina pojkvän lagade till igår! Så världbäst lunch idag alltså! :D

Annars har vi just innan lunch varit ute och samlat granris och lingonris m.m till att göra julkransar^^






Känns roligt att fått se en skymt av solen också! Var några dagar sedan. Den orkade inte riktigt genom alla moln :( Men jag är glad att jag fick lite solljus. För att få lite mer dricker jag detta, hehe ;)



En av mina nya favoriter. Grönt rooibos med D-vitamin och smak av apelsin, ananas, mango, kokos och rosenblad. Jättegott :) Och ett bra tillskott nu när solen skiner så lite. Jaja, ska dricka lite mer te och chilla lite innan lektion :)

Grattis på mig!

Idag har jag firat min 22-årsdag! Med älsklingen, Alexander, Jenny, Tony och nästan hela familjen plus Millas familj. Vi har fikat mousse och bullar, sett på Kalle och chokladfabriken och så lite senare på när hälften åkt hem vart det pizza framför tvn^^



..Och jag tyckte det va så roligt att upptäcka att det fanns en pizzeria som gjorde egna bottnar till glutenfria pizzor, alldeles i närheten! :D Ängen hette resturangen. Lääääääängesen jag åt glutenfria pizzor med såna bottnar. och den var jättegod! :)




Iallafall så fick jag en cykel! Hihi, nu ska jag nog orka cykla lite mer! Fast eftersom det är så kul att åka bakom Robin kommer jag nog smygåka där bak ändå ibland :} Fick även ett coolt lås till! För mörkt att ta kort på cykeln..





Sen fick jag en jättefin mössa, vantar och en typ scarf (eller vad det kallas) som matchar! Blev så kär i dom en dag när jag och mamma var ute, så jag är så nöjd med dom nu! :}

Och så fick jag The walking dead: Season Two av lillebror Viktor! :D



Just nu göttar Robin, Ebba och jag oss i soffan. Jag äter lite mousse och så :} Ska snart göra mig klar för sängen, ska bara se klart programmet.



Bleh, skola imorgon. Första dagen efter lovet x) Kommer va sååå trött! Men haft en bra dag iallafall :D Och nu ska jag ta på mig pyjamas och myyysa en stund med mina sambos! :* ♥

Tack allihopa för en bra dag! :D ♥

1 nov!

Första november! Det gick fort.. :o