Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Sol!


Ludde & Mikka har feta skills ;)

Hahahah, utanför matsalen finns det en liten backe och mitt i backen äre en isbana. Den åkte Ludde & jag nerför på våra fötter i den gassande solen! Men så ramlar Ludde xD Och när jag ska hjälpa henne upp halkar jag och vi båda flyger omkull igen! Vi ha feta skills :D

Muhahah, jag var mästaren på engelska-glosorna :D Bästa i klassen, så jag slapp läsa högt lika mycket som dom andra :} Jag ägeer! :D jag fuskade inte heller... *host* ;)

Det är ju jättehärligt väder ute! Jag gick utan jacka och jag frös inte! Heja solen!

Peace, love
/ mikka

Hej världen!

Jag har haft en otrolig dag. Ludde och jag klev upp typ 06.30 (sov över hos henne ju). Då klädde vi på oss och pissa och sånt. Sen runt 7 åt vi frukost (wow, vi åt frukost!!! typ duktigt av oss ju). Sen just före 8 nångång så gick vi ut till bussen och åkte till skolan. Vi båda var nog lite nervösa tror jag, jag kan då garantera att jag var väldigt nervös. Vi kom till skolan och det har bara varit väldigt underbart för jag och Ludde har varit väldigt taggade inför skolan :]

Jag fick en Dr. Pepper av Patrice i skolan :] älskar Dr. Pepper! Iallafall... Jag fick veta att jag snackade med Ludde i sömnen, och jag knuffade henne väldigt mycket, men det var ju för jag höll på ramla ner från sängen juue! Och tydligen stönade jag också ;o undrar vad jag drömde xD

Jag hade tänkt skriva om något annat, men jag minns faktiskt inte vad :)

Kär, det är jag iallafall <3

Nu ska Ludde, jag (och några andra från klassen?) se nån slags teater eller något liknande. Vi hörs och ses och allt sånt ;) Kraam!



C ya
/mikka


<3

love


God dag, god dag!

Blev inge vännäs. Missade bussen, så det blir någon annan dag. Istället for jag och Jenny först till Åhlens och köööpte cola & träffa min älskade Nalle (a) sen ner till kajen och vandrade lite på den frusna älven och titta, var ganska fint där idag. Att jag förfrös fötterna vad inte lika kul, menmen.... Efter ett tag kom Jennys syster och vi for hem till henne, och där hände en ganska rolig (och pinsam för vissa) grej, som jag inte tänker berätta av hänsyn xD
'
Ska sova hos Ludden idag :D <3 AWESOME! Så ska vi förhoppningsvis fara till skolan imorrn, om jag lyckas väcka Ludde på morgon ;) Men nu ska jag duscha snabbt och dra till Lydia!






Va inne på Åhlens och träffa min älskling, nallen :]

Vandring på isen :D
Jennnny :D


Jag och Jennnnnnnnyyysh :D


Cola :D


Ume, Stan, Älven :D


Kortspel!


I lördagssnatt/morgon efter en filmkväll med familjn, spelade jag "tic-a-tac poker" med Ludde på msn, for jag hem till henne och vi skulle typ göra en musikvideo men det var för kallt.. Så vi gick in, jag lånade hennes brillor som såg hemska ut på mig XD sen kom Jenny och vi spelade kort ett tag :) Sen blev det måndag och skola ;) vi var såå snygga, Ludde hade smink & hon är asfin i det. Fast du är alltid fin ändå :)






 




 


hej hej hej hej hej

GO0oD MO0orGooN!
Jag är fett stolt, jag lyckades sova till 06.30 :D Så nu kanske jag håller mig vaken till i kväll och somna vid tio eller nåt :D awesome! Jenny ringde nyss och frågade om jag skulle med till Vännäs, så vi kanske drar dit om ett tag ;)

Jag är sjuk! :( Hostar och det kittlas i halsen hela tiden!

Vet du vad det känns som? Att jag skriver dagbok här eller nåt :P MEN.. jag bryr mig inte så mycket, som jag sagt några gånger så älskar jag att skriva och vem vet? Kanske någon därute som gillar att läsa detta ;)

ONSDAG IMORRN! LÄNGTAR! :D Men nu ska jag äta frukost! :) hejdå!


Yeah!

Ludde var i skolan idag! :D Det var askul. (Särskilt en sak. Ludde fattar om jag skriver "hejhej!") Det var allmänt jättekul i skolan för jag var aspigg, och det var ju en särskild person där idag :] Eller, faktiskt så var det två pers ;) 

Lydia log asmycket idag! :D Det är aww... För övrigt så var jag hemma hos Ludde igår och somnade i hennes soffa vid 12 på dagen, sen vaknade jag 14.30 och gick hem och la mig... Vilket resulterade i att jag klev upp 1 på natten... Så nu är jag dödligt trött och ska gå och lägga mig :P Kanske inte så smart.. Lär ju kliva upp typ 3 inatt :S men jag orkar verkligen inte vara vaken längre!

HAHA, jusste Ludde lite lol det var det där med kramen att båda ba,
"maaow, jag vill också". Åh, gud... Ludde, du lyser verkligen upp min dag med din närvaro :)

Jajaja, godnatt alla! <3

Jävlar.

Denna dag har fan varit hemsk :O eller, asså... jag vaknade typ 18.00 :S Inte så bra precis. Men sen satt jag och såg film men mamma, pappa, och brorsorna, käka godis och sånt =) Det var ganska skönt. Vi såg den där galna filmen men Tenacious D (jack black & kage gass), vad den filmen nu heter. Den var så konstig och överdriven så den var faktiskt rolig ;P Jag har vänt dygnet totalt som sagt! Måste fan fixa det här väldigt SNART! Btw. jag pratat med både Jens-Johan & Ludde att jag är nog världens konstigaste "bloggare". Vet typ inte ens vad en blogg är egentligen. Jag vet ju att folk skriver saker i dom, men :P Jag skriver ju bara för att det känns så mycket bättre då, för jag älskar att skriva. Jag vet ju för fan inte ens om någon läser det jag skriver, men jag skriver ändå? Ja, det känns helt enkelt bättre för min egen skull att skriva :) och om någon orkar läsa så äre bara extra roligt :) Aja, godnatt och sovgott! Inte för att jag ska sova ännu men.


Vackra Ludde <3


Sleepless town?

Hejhej!
Klockan är snart 4 på natten/morgonen och jag är inte trött ;o Jag var trött när klockan var 1 och jag var hemma hos Jenny och slappa i hennes säng. Men inte nu. Borde vara
tröttare efter tre timmar, inte piggare. Morsan är vaken också. Men det är väl inte så ovanligt. Hon gick ut och rökte så jag tvärlåna hennes laptop och skrev lite här... Kändes som att jag behövde skriva lite. Har ju inte så mycket annat att syssla med heller! Jaja, nu ska jag se på Pocahontas II och käka lite godis, sen sova :) Dessutom vill morsan ha tillbaka sin laptop, (som egentligen är brorsans).

Btw. hittade en bild på mig från förra helgen xD Lånade Vikkis hårförlängling. Ville se hur jag skulle se ut i långt blont hår. Haha xD 

Aja, godnatt =)



HAHAH
En bild på mig från förra helgen, haha xD Mamma tyckte jag såg tjejig ut :P

/ Mikka


Soliga dagar med Jenny...


Tjenare!
Jag har haft en uuunderbar dag :)
Var i skolan idag, (utan Ludde vilket var väldigt tragiskt), men det var trevligt ändå!
Det gjorde min dag, trivs ju som sagt i skolan.
Men...

Runda bordet är inte detsamma utan dig Ludde, det var väldigt tomt. Du måste börja komma till skolan, både för min skull, men allra mest för din egen skull :/ Jag saknar att ha dig vid min sida där, saknade dig extra mkt vid matten. Jaja, hade iallafall msn-sällskap av Jonathan =) Haha.
Men det är ändå tomt utan dig!

Iallafall... Efter skolan, for jag till Konsum och träffade på Jenny. Fick typ klättra över ett Mount everest för att ta mig till henne! Haha. När jag tagit mig över "berget", gick vi hem till henne och jag vilade ett tag i hennes säng, sen drog vi till hennes syrra! En väldigt skön promenad i soolen, även om det tog dubbelt så lång tid att gå dit, för vi stannade och fotade hela tiden. (La ut några av bilderna här nedanför). Det var verkligen jättehärligt. Jag älskar sol! Sen fick man jättegod mat hemma hos Jessica dessutom!

Jennys syster har en dotter på 4 år, jag måste bara dela med mig av en av hennes kommentarer när jag nästan somnade i hennes rum. (Jenny hade sagt att jag var död, haha), sen öppnade jag ögonen.

T: Mikka, du lever nu!
Mikka: Ja, jag lever!
T: Du är ingen zombie!
Mikka; Hahaha, nej jag är ingen zombie!
T: Men när du är död, är du en zombie!

Tyckte bara det lät så himla sött! Jaja, nu ska jag ut och träffa Jenny sen sova.
Inte sovit på hela natten, så är rätt trött nu :)

Godnatt och sov gott!


En nalle jag vart kär i som fanns på Åhlens! ;]


billdJag :)

/ mikka


Det var vaaackert ute idag :)

Blottarskogen på Ersboda, hahah ;)


Header.

hej, fixat mmmmmikkas header nu :)
inte det mest kreativa men det kommer en dag när jag orkar göra det bättre.
när det inte är mitt i natten och jag har en hjärna som arbetar som den brukar!
men ja, kolla gärna in på min blogg.
http://bangbangbang.blogg.se 
jajaja reklam för min egen blogg.

ey mikkkkkka!
jag kommer iaf läsa din blogg..
kommentera för jag så gott som jag orkar XD

//luddde!



Gomorrrrrron.

Vakna typ 15.00 idag... Fan också. Skulle till BUP och shit.
Varför skriver jag nu? Ska ju fixa till den.. Men aja.. Hahah...
Just nu äre bah du Ludde som vet om den här bloggen ju :]

Hjääälp miiiiig & fiiiixa deeeen nuuuu Luuuudde (A)<3

Bob Marley - Iron Lion Zion
Hör den!

C ya
/ Mikka



Bob Marley.


 


Välkommen till min nya blogg!

Heej Allihopa, om nu någon lääser :P 

Jag kände att jag behövde någonstans att skriva av miig.
Jag har inte precis bloggen för att ja, bli känd eller nåt.
Har ingen speciell baktanke. Vill bara skriva av mig och sånt :)

Så här kommer jag skriva tankar, mina dagar, osv.

Hoppas ni finner det intressant.. eller nåt xD
Haha :)

C ya
/ Mikka!