Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Fettisdagen!

Idag var det en bra dag. För idag kom mamma, Oskar och Viktor (mina småbröder) över på middag och semlor till en gammal, rolig film, Galaxy quest. Sedan kom också pappa hit och så spelade vi lite PS4 tills dom skulle åka hemåt :)

Välditgt mysigt tyckte jag ❤


Jag testade "hetvägg", semla i varm mjölk. Inget speciellt, men ganska gott.


1 feb!

Första februari var en solig dag. Mitt på dagen skulle Robin på lunchmöte och jag bestämde mig för att gå på en promenad i den fina vintersolen och då mötte jag Jenny och Tony^^. Dom skulle gå till bl.a coop, så jag hängde på. Efter ett tag kom också Robin och gick med oss. När vi varit på affärerna vi skulle till, så gick vi hem till oss en stund och sedan till Jennys mamma och fikade en massa gott fika som Jenny bakat :D Jättegott!

Vid 17-tiden for Jenny och jag till stan och fyllde på busskort, handlade på h&m, testade två av MAX nya vegoburgare till middag^^ Dom va faktiskt goda! Jag testade en halloumiburgare och Jenny en Oumph! (Vegetariskt "kött"). Nästa gång vill jag testa en halloumisallad!


Och så hämtade jag dessa.... ;)


Yep, jag är nu glasögonorm! Iallafall läsglasögonorm. Behöver bara ha dom när jag läser och  så, som nu. Mår lite illa av dom men det är tydligen vanligt i början :P

Hihi, försökte ta en bra bild men det var svårt :P Tycker själv jag ser aningens lustig ut i dom, dom är lite stora och så, det är ju det som är inne nu igen haha ;) Men dom funkar! 

Som ni även ser på bilden (lappen är kvar) har jag köpt en sportbh. Den va rätt skön faktiskt! Lite ovan att ha något så nära och runt kroppen på det sättet, men det va lite skönt :) Å lite snyggt ;)

Nä, nu ska jag sova! Godnatt!