Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Vår!

I söndags kom vi hem igen, och jag möttes av ett väldigt mysigt välkomnande ❤❤


Och på baksidan börjar våren komma igång med knoppar på krusbärsbuskar, vinbärsbuskar och liljor samt rabarberblad och gräslök ;D 

Fött upp buskarna från en liten pinne på trädgårdsutbildningen jag gick och nu har dom hamnat på baksidan. Hihi! Fortfarande nå taniga pinnar men. Hoppas dom överlever :) 
Har också en svartvinbärsbuske(pinne), som vi inte hann plantera, men verkar överlevt vintern ändå i sin lilla kruka, för den knoppar med!

Krusbärsknoppar!

Den andra av buskarna.

Liljor!

Rabarber.

En liten, ensam knopp på svarta vinärsbusken(pinnen :P)!

Röda vinbären börjar också vakna! 
(En lite äldre buske).

Och så gräslöken ;)

Så lite grönt börjar det bli, längtar till sommarn^^ 

Tjo!

Lördag!

Fortfarande i Sundsvall, men imorgon bär det av hemåt! Idag kom pappa hit efter att ha varit på en kurs i närheten. Kul :D ..och imorgon tar han med oss tillbaka till Umeå! Sitter för närvarande och målat mina naglar och tittar på tv :P Holly myser här bakom.

Är väl snart sängdags skulle jag tro!


Riktig frukost!

Nu har jag lutat lata mig och gått ut och hämtat dagens ägg hos hönorna. Nu dags för en riktigt, och lite nyttigare "frukost"!


Seg dag!

Idag är jag sjuk och trött :) Inte jättesjuk men lite hängig när jag vaknade. Snorig och har tryck i från näsan ända upp i bihålan. Sen känner jag mig lite sjuk i lungorna också. Sov 9 timmar, gick  upp å kissa och sen gick jag och vila igen. Vilat nån timme nu. Mulet idag! Kansne bidrar till slöheten ;) Sen var jag ju himla aktiv igår!

Lite lustig frukost - godisbilar som mamma hällde över mig och ren björksav från Kinas björk.
Tittar på första avsnittet av Supernatural. Ska ta reda på ifall det är nåt att se ;) 
Snart är det väl dags att äta nån riktig frukost.

Frukttallrik kanske?


Igår gjorde jag, mamma och Kina lite hemmaspa med bikarbonat-skrubb, rensning med en ricinoljeblandning och ansiktsmask (mamma och jag) av frukt - avokado, banan, mango, äpple, kiwi - och olivolja. Som återfukting efter den använde jag kokosolja :) Dom andra hade nån daily cream ;)

Jäkla klumpigt blev det  ;D

Sol!!

Här sitter jag i pyjamas och tofflor! Vaknade för drygt en timme sen till supersol och blå himmel, ut i pyjamas och sola ;D Snart blir det en frukost bestående av en skål med musli och en liten fruktrallrik med mango, kiwi, nektarin, avokado... Kanske nån liten morot ;D

Gomorron, goddag på er!


Nagelfix och mys!

Sitter och fixar naglarna och dricker te så här på kvällskvisten. Idag har solen orkat pressa sig fram genom alla moln och ikväll var himlen blå - tyvärr när solen nästen gått ner. Stjärnklar himmel ikväll! Finns chans att vi får en solig dag imorgon alltså ;D 

Natti natt!






hej hopp!

Det här är skickat en vecka sent, men idag åkte vi till Sundsvall och Kinas hus! Vi vet inte hur länge vi blir här, bara beställt en enkelresa ;D 

Vi hörs mer sen! 


1 April!

1a April... Jag har blivit lurad två gåner idag xP Men inte lurats.
 
Det var en månad sen jag skrev nu, haha. Känns inte så. Har massor jag velat visa men det blir som inget av. Orkar inte sitta och skriva på mobilen hela tiden och sitter inte vid datorn så ofta heller :P Det saknar jag med, för jag vill spela med mamma, heheheh.

Idag har jag allafall vart en tur med mamma och pappa till det nya shoppingcentret Avion här i Ume. Det var rätt så stort där inne ändå. Det trodde jag inte. Vi åt lite på Vezzo, och stannade på bl.a. GameStop, Teknikmagasinet och Toys'R'Us. Pappa gick in på Clas Ohlsson och så. Jag köpte varsin bakelse åt Robin och mig samt klubbor x) 

Hittade också ett mini legopussel till Robin! Vi har just fikat lite och Robin har pusslat på. Tyvärr verkade det fattas en liten bit, men det löste sig med en annan. Dom är så himla minismå söta legobitar! 

Nu blir det nog mest att ta det lugnt innan läggdags :) Imorgon är det kalas för Loke!
 
 
 
Ett flygplan som höll på landa! Coolt ;D

 
 
 
 

Raggsjö!

Förra helgen var Robin, pappa och jag i Raggsjö. Vi tog det rätt lugnt. Pappa byggde en hållare till veden och har satt upp en ny fågelholk, vi testade att gå med snöskor, åt en god middag och såg lite film och åt götta, sov i sovpåsar, testat den nya spisen, tagit en liten tur till Norsjö... Robin och jag grävde också en liten grillgrop som vi tände en brasa i. Innan vi hann grilla så hade den nästan brunnit ner till gräset så jag skyfflade upp hela skiten på en stor spade, haha. En mobil brasa :P Sedan så grillade vi lite korv och så där. Åkte hem på måndag kväll.
 
Det var en mysig helg :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fin kväll på väg tillbaka till Raggsjö från Norsjö :)
 
Mycket sol andra dagen!
 
 
 
 
Promenad.
 
 
 
 
 
 
Kossamuuuu... :D
 
Ekorrarna har haft kottefest, som pappa sa.
 
 
 
 
 
Några bilder är Robins/har Robin tagit^^