Min Spelblogg |  Mitt Växthus |  Fråga mig något på Ask.fm |

Lyx.

Hobbitfilmen var jätrebra enligt min åsikt :D Hört att den inte skulle vara så bra, men der tyckte iallafall jag!
Draken va ju jättestor! Tyckte jag var häftigt.🔥 🐍

Och detta är vad jag kallar vardagslyx;


En god kopp te, ett par frukter och som extra mums en strut med hemgjord hallonglass :) Som vart typ sorbet.



Unna dig nåt gott du med nu på jullovet!

Vi testar göra egen glass!

Fick en glassmaskin av syrran och dom! ;D Men den vill inte stelna än, så hinner nog inte smaka den innan dom är här för att hämta mig till biooon! Ska se sista Hobbitfilmen ;)





Nooope.. Hann inte, tusan haha!

Elegance fudge!

Inatt är jag elegant i min härliga pyjamas och värmande fudge face mask, som jag fick av Ronja i julisklapp :)





Himla mysig var den, värmer mot huden, och luktar så gott av kola! ♥

Julaftonskväll!

Nu är vi åter på ersboda, hos mamma och pappa. Robin och jag har klätt granen här och snart ska vi äta lite mer julmat! Ser på lite gamla konstiga tecknade filmer 🎅🎄🎁 God jul igen då!

Nu sitter vi i Sävar.

Dags för uppesittarkväll med bingolotto!





Imorgon är det julaftoooon!

🎅🎄🎁

Nästa julnaglar!

Idag blev det glittrigt nagellack, som jag fick av snälla Ronja, med lite hjärtan :}

Vänster




Höger



Kvällsmys!

Kvällsmys med det maagiska nya ljuset jag fick i julklapp, också i min nya pyjamas! ♥



Imorgon bär det av mot systeryster i Sävar för nästa julfirande, med familjen :) Haha.

Pew. Såå trött!

God jul på er!


4e advent!

Fyrde (fjärde) advent och dags för minijul!



På väg till vindeln nu i det soliga vintervädret! Mysigt :)




Julnaglar!









Gjorde lite julnaglar idag och igår! Rätt nöjd ;D

God mini jul! ♥

Imorgon åker jag med till Robins mormor för att fira minijul. Eller snarare extrajul, blir väl inte så mini :D Spännande!

God natt 🎅🎄🎁

Snöö!

Det blidde lite snö ändå! Hoppas det stannar så mam hinner göra nå snögubbar! Annars är jag på väg hem till mamma för att pyssla lite och göra paket!










God morgon!



Missade ju att visa tredje ljuset här. Nu ska jag ta en skön dusch och äta nån go frukost innan jag åker på en liten intervju!

:o

Jullov!

Nu äre jullov! Åhhhhh va skönt... Skönt med en lång pause. Kommer säkert bli rastlöst också, men det här behövs. Nu har jag vart duktig som orkat skolan så här länge! 😄

Vi åt jullunch på skolan idag, knytlunch. Jättegott! :) Till och med så hade några gjort glutenfria pajer :) Hur snällt som helst.





Jag fick också tillbaka resultat av provet jag gjorde. Gick bättre än jag trodde, fast det var överraskande frågor. Fick 19,5 poäng av 24. Var ju inte jättedåligt! Var faktiskt väldigt bra tyckte jag 😄 Kul.

Imorgon ska jag förresten på en intervju angående gruppen Hikikomori som jag var med i, det ska bli spännande... Och lite spooky.

Ska fira alltihopa med att lägga mig under täcket i värmen och ba myyysa en stund, medan Robin duschar. Mmmmm... Nice.



Hmm..

Det gick sådär xD Haha! Sämre än jag trodde, men inte helt åt skogen. Var inte helt frågor jag hade väntat.

God morgon!

Skönt att fått sova! Känner att kroppen är tacksam ;D Sov inget förgående natt så.
Nu är det dags för prov vilken minut som helst. Prov på skadedjur. Inte pluggat riktigt aå mycket som jag borde, men jag ät positiv ändå. Tycker det är kul med prov! Dock kan det va lite svårt, vi får se hur det går den här gången ;) Wish me luck!

Regn och mörker!

På skolbussen! Kändes faktiskt sjukt mysigt att sitta här i Robins alldeles för stora regnjacka och titta på regnet i mörkret och åka buss.
Rogivande. :)


Fredagsmys.

Fredag! Varit på godishuset och hittat ruliga godisar, skruvpolkas och minikicks! ;D
 
 
 
Hittade också sketasnygga polkagrisar, som dom här svart-röda hallon-saltisarna i mitten. Fanns också med hjortronsmak :o Cuul.
Nu ska jag spela lite Don't starve togheter med Robin, tjohej! 
 

Wiie!

Soligt idag med! Fast är väl borta innan jag hinner sluta skolan xD :( Men mysigt iallafall! Fint.




Mys.

Well, gubben gick å la sig en stund. Så får väl mysa ihop mig framför tvn med en risifrutti, varm choklad, nötter och supermegatjocka sockar och läsa lite läxa! Prov imorgon på baktetier, svampar, virus och kvävets kretslopp. Wish me luck!






Sol!

Ååååh va fin dag det blev idag! Skönt att sluta tidigt och få njuta av den. Jättefint ute ju!


Hej!

Rast! Gick ut och rensa lungorna och ställde mig i solen en stund och absorbera godheter x}






Haha! ;D

God morgon!

Mmm mysmorgon! Fick en trevlig väckning med ryckmassage och kli och strykningar. Sedan lite frukost på sängen. Tur Robin var glad idag iallafall! Nu är jag det med, om än trött. Dags att kliva upp, så ska vi snart gå ut till bussen ♥ Tack beb.




2a advent!

Andra advent har passerat! Missade att tända ljuset men just som jag skulle lägga mig (alltså ungefär nyss) kom jag på att det var advent, så sprang upp och tände det typ 1 min ;D Haha yeah! 1 timma sen men jag har inte somnat än så det får gillas! ;)

Gulligt.







Snart julafton! Men nu sova. Skola. Trött. Natt! Ps. var en snabbis med mamma och pappa på julmarknaden på gammlia idag (blev inte igår). Det var en trevlig liten utflykt. Gjort klart en uppgift jag hade om minikiwi, yes! Fått god mat av Robin, makaroner, köttfärs och massa sallad.
Bra dag ♥ Nattinatt.

Testpatrullen!

Idag har Robin och jag testat fler smaker av min favoritdricka, Rubicon. Som ni ser blev det guava, lychee (litchi), pomegrenade (granatäpple) och - inte med på bild - mango. Alla var väl helt okej att dricka, smakade som frukterna i fråga, så rekommenderat till fruktälskare, haha. Men passion är nog fortfarande favoriten ♥

Vet inte om det dock blev lite mycket socker, känner mig snurrig och illamående :S

Får ta och sova en stund och se om det blir bättre :) Imorgon blir det eventuellt en tripp till julmarknaden på Gammlia, och kanske kolla in museet där.



Godnatt!

Ebba, Ebba, Ebba..

Vad fint du gör det här hemma!




*Nöjd Ebba*



Pizzaniiiiiight!

Väntat så på pizzakväll! Specifikt tomat och salamipizza också! Tack Robin ♥




Mm!

Nu börjar det bli riktigt juligt. Gjort julgrupper på förmiddagen (kom lite sent men ändå), och nu till lunch blire tomtegröt! Med en god macka och mandarin-apelsin te.

Börjar faktiskt få massa julstämning! Och gladstämning. I och med adventstaken, nya juldukarna, julgruppen... Kanelljuset som jag tänder en stund varje dag. Luktar gott i hela huset av det! <3

Iallafall, ska äta klart nu och efter lunch ska vi höra tvål och lotions :} Spännande!

1a december!

Idag är det första december och det har snöat idag! Stannar det den här gången? Inte gjort hittills iallafall..
 
Slutade tidigt idag, så åt lunch på skolan och sedan for jag hem. På vägen hem såg jag Robin från bussen så hoppade av och sprang till han. Han skulle till donken en snabbis, så jag gick hemåt. Tänkte att han skulle komma ijapp mig på vägen hem. Tror ni han gjorde det då? Nä, såklart tog han en annan väg :P Haha.
 
Men när jag kom hem stod han och gjorde sallad till mig, mmmm! Vi åt tillsammans och har just sett klart senaste avsnittet av Torpederna. Se det! Helt klart nya favoriten, den är så awkward och jobbig att se - liksom pinsam. Och spännande. Nu ska jag äta lite smågodis och se JonTron!
 
Och! Dricka min nya favoritdricka - Rubicon Passion! Godaste drickan jag druckit på läääänge, smakar verkligen passionsfrukt! Med tanke på att det faktiskt är passionsjuice i, haha! Finns på godishuset här i Umeå, visserligen dyr (15 kr /burken), men svingod <3
 
Hoj!